L’Ajuntament d’Oliva suma una furgoneta elèctrica a la flota municipal

Es tracta d’una demanda recurrent per part del personal del departament

L’Ajuntament d’Oliva continua apostant per l’eficiència energètica i la mobilitat sostenible amb la millora i renovació dels recursos de les distintes àrees municipals. En aquest cas, la flota de la brigada d’Obres i Serveis ja compta amb una furgoneta elèctrica, una demanda recurrent per part del personal al capdavant d’aquest departament.

Amb un pressupost de 42.153 euros l’Ajuntament d’Oliva ha adquirit una furgoneta lleugera mixta adaptable tipus M1, elèctrica, amb dues files de seients, baca completa, homologada i amb bloqueig i retenció d’escala de mà per a la brigada d’Obres i Serveis.

El vehicle està equipat amb portaequipatges de sostre reforçat, amb deflector davanter regulable en angle i altura i rul·lo darrere per a facilitar la càrrega i descàrrega, amb 2 dispositius de bloqueig i retenció d’escala de mà, completament homologat. A més a més, el contracte inclou una formació d’ús i maneig del vehicle d’una duració mínima d’una hora, impartida pel personal de l’empresa subministradora.