L’Ajuntament de Tavernes millora l’accessibilitat de les voreres del carrer Mariano Benlliure

Les actuacions segueixen el pla d’actuació coordinat entre el consistori i l’Associació Valldigna Accessible, i ara mateix s’efectuen en el carrer Reis Catòlics

 

L’alumnat del taller d’ocupació Millorem l’entorn de Tavernes III de l’especialitat d’obra i pintura ha dut a terme treballs de millora de l’accessibilitat en el nucli urbà, concretament en les voreres del carrer Mariano Benlliure en l’encreuament amb el carrer Ausiàs March.

L’actuació ha consistit a retirar la vorera anterior, netejar els enderrocs i substituir-la amb rajols nous, unes faenes que han donat com a resultat una vorera totalment accessible per als vianants. Una edició més, el taller d’ocupació continua col·laborant en la millora de l’accessibilitat dels carrers de Tavernes, seguint el pla d’actuació coordinat entre l’Ajuntament i l’Associació Valldigna Accessible.

Els treballs de millora de l’accessibilitat s’han traslladat actualment al carrer Reis Catòlics.

 

Tres itineraris de formació

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, ha volgut destacar “el magnífic treball que fa l’alumnat i el professorat del taller d’ocupació en les diferents especialitats. Alhora que l’alumnat es forma, aprén nous oficis i agafa experiència, fa una gran faena de millora en les infraestructures i l’entorn de Tavernes que beneficia la ciutadania”.

El taller d’ocupació consta de tres itineraris diferenciats, amb 10 alumnes per cada especialitat (jardineria, forestal i obra i pintura), els quals reben formació i experiència laboral durant un any.