L’Ajuntament de Montaverner estrena noves instal·lacions

La inauguració coincideix a més amb un any molt especial, ja que Montaverner està celebrant el seu 750 aniversari de la seua fundació a les mans del Rei Jaume I.

Dissabte passat 6 de novembre a les 11h Montaverner acolli la inauguració del seu nou Ajuntament, situat en l’antic Convent de les Terciàries Caputxines. Un edifici de finals dels anys 40, sustentat per la Fundació Sagrada Família fins a l’any 2010 quan va ser adquirit per l’Ajuntament.

Des de la seua fundació fins als anys 90 aquest edific va albergar una escola infantil dirigida primer per les Religioses Terciàries Caputxines i més tard per les religioses Amoris Opus.

Aquesta inauguració coincideix a més amb un any molt especial, ja que Montaverner està celebrant el seu 750 aniversari de la seua fundació a les mans del Rei Jaume I.

L’acte va comptar amb la presència del diputat nacional Luis Santamaría, la diputada Provincial, Carolina Mengual, així com amb Alcaldes i regidors de tota la comarca, exalcaldes del municipi, veïns, associacions locals i empresaris.

Un edifici del S. XXI

L’edifici alberga en la planta baixa el saló de plens, situat en l’antiga Capella, la recepció i tres despatxos. A més l’equip de govern està treballant per a poder en marxa en aquesta zona un museu sobre l’educació, aprofitant l’ús que tènia aquest edifici en els seus inicis. Tant el claustre com el pati s’han rehabilitat i albergaran un museu històric a l’aire lliure sobre la vinya o la gerga.
En la primera planta es trobes les oficines tècniques i la resta de dependències municipals,així com serveis socials, alcaldia i secretària.

Jorge Boluda, Alcalde de Montavernser, es mostrava satisfet per totes les obres i inversions realitzades en aquest edifici. “Han sigut molts anys d’obres però per fi veiem el nostre Convent recuperat per a tot el poble. Quan vaig assumir aquest càrrec teníem clar l’equip de govern i jo que volíem que aquest edifici tan volgut per tots anara per a gaudir-lo tots els veïns i veïnes de Montaverner. Aquesta serà la nova casa per a tots, on ens anticipem al futur ja que en ell es combina la bellesa i la funcionalitat. Per fi Montaverner comptarà en un Ajuntament adaptat a les seues necessitats d’espai. Obrim les portes a un immoble del segle XXI que deixa arrere un edifici dels anys 40.”

Direcció

Tipus d’eixida