L’Ajuntament de Gandia tanca les instal·lacions esportives municipals durant esta vesprada en senyal de dol per la mort del xiquet Edward Almedras

El departament d’Esports prega als clubs que guarden un minut de silenci en les competicions d’aquest cap de setmana en memòria del menor, que va perdre la vida ahir mentre entrenava amb el seu equip de Pre-Benjamí de la UD Beniopa

Davant la tràgica mort del xiquet Edward Almendras Paniagua, que ahir perdia la vida, amb només 7 anys, durant un entrenament amb el seu equip del Pre-Benjamí de la UD Beniopa, l’Ajuntament de Gandia vol sumar-se al profund dolor dels familiars, del club, dels companys i amics d’Edward.

L’Ajuntament de Gandia ha posat tots els seus recursos a l’abast de la família d’Edward en un moment tan dolorós i trist. A més, l’Ajuntament ha decidit tancar totes les instal·lacions esportives municipals a partir de les 17 hores de hui divendres i fins a les 07 hores de demà dissabte.

Així mateix, l’Ajuntament prega als clubs de la ciutat que tinguen programades competicions al llarg d’aquest cap de setmana, que previ a l’inici d’aquestes, guarden un minut de silenci en memòria d’aquest joveníssim esportista.