L’Ajuntament de Beniflà ja compta amb el seu II Pla Municipal d’Igualtat

El document té vigència fins a 2024 i permetrà concórrer a les convocatòries públiques

 

L’equip de govern de Beniflà va fer un nou pas ferm en l’última sessió plenària extraordinària del 9 de juny. Amb l’única presència dels tres vots procedents de l’equip de govern, Ciutadans i PP, va prosperar un dels punts que contribueixen a cohesionar un Ajuntament amb esperit progressista. Els dos partits que governen Beniflà van incloure en els seus programes electorals el document marc d’Igualtat Municipal que acaba d’aprovar-se amb vigència fins a 2024.

El II Pla d’Igualtat Municipal permet també concórrer a les convocatòries públiques amb la tranquil·litat de complir amb el requisit majoritàriament preceptiu de tenir aprovat aquest document.

El Pla d ‘Igualtat i Oportunitats de Dones i Homes de Beniflà és un pas important per al foment de la igualtat en el municipi i suposa la mostra de la voluntat política i del compromís assumit sempre des de la participació i la transversalitat.

Per a Esther Peiró, regidora de Dona i Igualtat de Beniflà, “el nou pla pretén eradicar la desigualtat existent entre els homes i dones”. “Mostra –d’igual manera- la voluntat del nostre municipi de transmetre els valors i la manera de viure que volem continuar construint conjuntament per a erradicar la desigualtat”.