L’Ajuntament de Benifairó publica un llibre de microrrelats escrits durant el confinament

Durant la propera edició de Literatura à la Plaça, que tindrà lloc a Benifairó de la Valldigna al setembre, es donarà a conèixer el nom de la persona guanyadora de el concurs

 

Benifairó de la Valldigna va convocar durant el confinament un concurs que convidava a escriure micro relats, alguns d’ells amanits amb il·lustracions i fotografies que expressaven l’estat d’ànim dels seus habitants. El resultat s’ha recollit en el llibre «Micro Relats del Covid-19». Recull 23 històries molt pròximes dels veïns d’aquest municipi, a més de diverses fotografies i dibuixos.

Alguns relats són quotidians, altres angoixants, altres brollen des de la innocència (una nena de set anys signa una de les peces) però tots els textos respiren autenticitat.

El volum es completa amb aportacions de firmes reconegudes, com Josep Conill, Antonio Dyaz, Joana Sales o Pedro Maestre; dibuixos originals de Paula Moscardó, i un original pròleg en acròstic signat per l’alcalde, Josep Antoni Alberola. El llibre està disponible a Amazon, tant en format electrònic per llegir en dispositius mòbils, com en format paper, tots dos a preus molt populars. Es pot adquirir aquí

Durant la propera edició de Literatura à la Plaça, que tindrà lloc a Benifairó de la Valldigna al setembre, es donarà a conèixer el nom de la persona guanyadora de el concurs, que rebrà un lot de llibres i un altre de pel·lícules.