L’Ajuntament de Benifaió millora la seguretat viària en el transitat carrer Joan XXIII

S’ha instal·lat un pas per als vianants elevat que permet la reducció de la velocitat dels vehicles a més de dotar-la d’una major seguretat per als vianants

 

L’Ajuntament de Benifaió ha finalitzat les obres de millora en el transitat tram de via del carrer Joan XXIII, “una zona del municipi de gran afluència de vehicles” destaca l’alcaldessa Marta Ortiz.

En un punt d’aquesta via s’ha executat la instal·lació d’un pas per als vianants elevat que permet la reducció de la velocitat dels vehicles a més de dotar-la d’una major seguretat per als vianants.

Amb aquesta millora, el cost de la qual ha ascendit a 4.302 euros, “es duu a terme una petició dels veïns d’aquesta zona ja que permet reduir el soroll i les emissions que produeixen els vehicles que passen a gran velocitat per aquest tram de via” assenyala l’edil d’urbanisme Xavier Martínez.

Aquest tipus d’obres viàries a més beneficien a les persones amb mobilitat reduïda “ja que el pas de vianants s’executa al mateix nivell de la vorera pel que s’elimina qualsevol barrera arquitectònica”, matisa Ortiz.