Benifaió actua en l’emblemàtica «Casa dels Mestres»

S’ha millorat l’accessibilitat i eliminat de barreres arquitectòniques en una planta més d’aquest emblemàtic edifici.

L’Ajuntament de Benifaió contínua amb el projecte de millora de l’edifici municipal «Cases dels Mestres» executant aquest mes de setembre les obres d’accessibilitat i eliminació de barreres arquitectòniques en una planta més d’aquest emblemàtic edifici.

Davant la necessitat de reformar una zona més d’aquest espai local s’ha iniciat l’execució d’aquestes obres amb una nova instal·lació elèctrica, lampisteria i climatització. A més s’executaran nous revestiments interiors de*tabiquería i fusteria habilitant nous despatxos, nova zona d’atenció al públic, bany, vestíbul i portes abatibles d’accés, entre altres. Així es desprèn el projecte d’execució d’aquesta nova actuació que ascendeix a un total de 57.414,50€. S’estima un termini aproximat de l’actuació de quatre mesos.

Cap així destacar que en els últims anys el consistori ha invertit més de 200.000€ en la rehabilitació i reforma de les conegudes «Cases dels Mestres» en el qual ja s’ha executat la substitució de les finestres de tot l’edifici així com la pintura exterior de l’edifici, portes d’accés, instal·lació d’ascensor, i rehabilitació interior, principalment.