L’Ajuntament d’Alcoi determina mesures per a frenar l’avanç de la Covid 19

S’allarguen els decrets de tancament fins a l’11 de gener i se suspenen els seguicis reals als parcs

L’Ajuntament d’Alcoi ha pres mesures davant les altes xifres de contagis de Covid 19 a la nostra ciutat a l’espera que la Generalitat Valenciana anuncie noves accions. En primer lloc s’ha determinat allargar els decrets de tancaments d’espais municipals dels passats dies 23 i 24 de desembre que finalitzaven hui fins al pròxim 11 de gener. Hui se seguirà amb la recollida de cartes, ja que és un acte en el qual es pot garantir tota la seguretat i se suspén la visita als seguicis reals de demà.

Recordem que l’Ajuntament va determinar, dins de les seues competències, una sèrie de mesures encaminades a frenar l’avanç de la Covid-19 a Alcoi, que afecten instal·lacions i activitats municipals, aquestes mesures es prorrogaran fins al dia 11 de gener.

I .- Es tanquen els parcs de jocs infantils.
II.- Tancament de les instal·lacions esportives municipals i suspensió de les activitats esportives.
III.- Anul·lades les activitats de joventut, culturals i les dinamitzacions que estaven previstes en el Casal de Nadal.
IV.- Tancament de la Xarxa de Biblioteques, les sales expositives i els museus municipals.

Adoració Reis d’Orient

 

Durant el dia d’ahir  la infància va poder dipositar les cartes en les bústies reals que tenen les burretes en els 13 punts habilitats per a això. L’acte es va poder continuar desenvolupant, ja que complia amb totes les mesures de seguretat i hi havia un dispositiu especial per a controlar-lo. Pel que fa a la visita als seguicis reals prevista per a esta vesprada, queda suspesa, ja que és la millor solució per a evitar qualsevol situació de risc donades les característiques que presentava. No obstant, a les 23.15 hores tindrà lloc l’Adoració per part dels Reis Mags, Melcior, Baltasar i Gaspar. Es realitzarà després del toc de queda i podrà ser seguida en directe a través de les xarxes socials de l’Ajuntament d’Alcoi.

“Vull agrair a la gent el bon comportament que està tenint i els demane que seguisquen igual, depositant les cartes en les bústies de manera segura com fins a hora estan fent. Una vegada els Reis ja tinguen les cartes, al costat dels seus ajudants passaran a llegir-les per a complir amb els desitjos de totes les persones. No es podrà visitar als seguicis reals, és una llàstima, però el més important és la salut i hem de prevenir, per això insistisc a felicitar la ciutadania pel seu bon comportament i anime que continuen de la mateixa manera”, explica la regidora de Festes, Carolina Ortiz. “Hem pres totes les mesures possibles dins de les nostres competències per a garantir la salut de la ciutadania, per a nosaltres la salut és primordial”, conclou, Ortiz.