La programació cultural del Real de Gandia reuneix prop de 2.000 espectadors a l’agost

La localitat ha organitzat 20 activitats el mes d’agost per a tots els gustos i públics

L’Ajuntament del Real de Gandia ha tancat amb un èxit rotund la seua programació cultural d’agost «Estiu a la fresca», i que ha comptat amb prop de 2.000 espectadors en les 20 activitats durant el mes d’agost.

Una oferta cultural i festiva que ha estat marcada, segons ha destacat el regidor de Festes, Pep Bertó, “per la bona resposta de la gent del municipi i comarca, i pel compliment de les mesures necessàries per a prevenir l’expansió del Covid-19”.

Prop de 1.000 persones han gaudit d’alguna de les activitats culturals que han tingut lloc en la Plaça de la Llibertat els divendres: concerts de música, rondalla i monòleg. Un excel·lent acolliment que, ha subratllat l’edil, “anima a aquest equip de govern a continuar apostant per la cultura en el nostre municipi, i que continua sent un dels nostres principals objectius”.

Suport al sector

A més, aquesta programació estiuenca, en la qual s’ha comptat amb la col·laboració de Diputació Provincial per a part dels espectacles, s’ha tingut en compte especialment el suport al sector cultural i els seus professionals tant a nivell local, comarcal i provincial.

El alcalde Gustavo Mascarell, ens comenta “que hem consolidat una programació cultural i festiva variada i per a tots els públics, hem comptat i ajudat a les associacions del municipi i a més hem tingut actuacions d’un gran nivell i amb una molt bona assistència de públic, sempre complint la normativa COVID. Per tant, estem molt satisfet del treball realitzat, ja que la resposta de la gent ha sigut excel·lent. Per aquest motiu, ja està en marxa la programació cultural dels pròxims mesos, per a continuar donant aquest servei tant als nostres veïns i veïnes, com a la comarca de la Safor”.