La Policia Nacional evita que un jove es llance d’un pont a Ontinyent

El jove estava assegut en la barana del pont Salt del Bou, amb les cames penjant per la part exterior

 

Agents de la Policia Nacional han evitat que un jove es precipitara des del pont Salt del Bou d’Ontinyent. Aquest es trobava assegut sobre la barana, amb les cames cap a la part exterior, pel que sembla amb intenció de llançar-se al buit. Els policies van aconseguir tranquil·litzar-li i, amb una ràpida maniobra, baixar-ho del pont, salvaguardant així la seua integritat física.

Els fets van ocórrer dijous passat, sobre les deu de la nit, quan els policies van ser alertats que un jove es trobaria assegut en la barana del pont Salt de Bou i podria tenir intenció de precipitar-se. Els agents es van dirigir ràpidament al lloc, al costat d’una patrulla de Policia Local, on van observar a un jove assegut en el pont, amb les cames penjant per la seua part exterior.

El jove, res més veure als policies els va indicar que no s’acostaren a ell o es tiraria, alhora que posava els peus sobre un estret repeu. Per això, els policies, extremant les precaucions i des d’una distància prudencial, van intentar entaular conversa amb ell per a calmar-ho.

Finalment, un dels agents va aconseguir parlar amb ell i tranquil·litzar-ho, mentre els altres es van col·locar un a cada costat del jove per a vetlar per la seua integritat física. En un moment donat, amb una ràpida maniobra, els policies van baixar a l’home del pont, evitant així que la seua vida correguera perill.

El jove va ser posteriorment traslladat fins a un centre sanitari per a la seua valoració mèdica.