La Policia Nacional deté a Xàtiva un home que acabava d’agredir a un altre durant una discussió

La víctima va ser assistida a l’hospital

Agents de la Policia Nacional han detingut als voltants d’un bar de Xàtiva a un home de 41 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte de lesions, després de colpejar a un altre amb una ampolla de vidre en el transcurs d’una discussió.

La víctima, un home de 26 anys, va ser localitzada en un centre de salut des d’on la van traslladar a un hospital de la localitat on va romandre en observació durant una nit.

Els fets van passar sobre un quart de la tarda d’dijous quan els agents que feien tasques de prevenció van ser alertats per la Sala el 091 perquè es dirigissin a un bar de Xàtiva on a el parer s’estava produint una baralla entre diverses persones.

Immediatament els policies es van dirigir a el lloc on van observar a una dona nerviosa i plorant, la qual va manifestar que moments abans s’havia produït una baralla a l’interior de bar i havia acabat al carrer. Els agents van localitzar un home assegut a la terrassa d’ell mateix bar amb diverses ferides i van descobrir que a l’sembla havia tingut una discussió amb un altre home, sense explicar el motiu de la mateixa.

En el transcurs de les indagacions, els agents van descobrir que un altre dels participants en la discussió estava sent atès en un centre de salut, de manera que després dirigir-se a el lloc, van descobrir que es tractava d’un home de 26 anys que a l’sembla hauria mantingut una discussió amb dos homes més i durant la mateixa li haurien propinat un cop amb una ampolla de vidre. Davant les lesions que presentava va ser traslladat a un hospital de la localitat, on va romandre en observació durant una nit.

Finalment, els policies després de realitzar diverses comprovacions van detenir l’home que estava assegut a la terrassa d’al bar com a presumpte autor d’un delicte de lesions, que va ser atès en un centre de salut per les seves lesions.

Es continuen les investigacions per al total esclariment dels fets. El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.