Una empresa que distribueix paquets d’Amazon obre un centre logístic a Pedreguer

El nou centre logístic crearà 200 llocs de treball i tindrà una capacitat de distribució de 20.000 paquets diaris

 

L’empresa de logística C & J Lastmile ha obert un nou magatzem per a realitzar serveis logístics i de distribució d’última milla cobrint la zona geogràfica des de Gandia a la Vila Joiosa. Aquest nou magatzem, el cinquè de la companyia espanyola estarà ubicat al Polígon Industrial Les Galgues de Pedreguer.

Es tracta d’una nau moderna i de nova construcció. Aquestes noves instal·lacions estaran destinades exclusivament a realitzar serveis logístics i de distribució, i no és un punt de recollida o de venda a el públic.

C & J LASTMILE ha triat aquesta ubicació per la seva situació geogràfica per a la zona de distribució que cobrirà i per la seva excel·lent comunicació a tota la xarxa de carreteres comarcals de la zona.

Aquest nou centre logístic tindrà una capacitat de classificació i distribució de 20.000 paquets diaris, creant uns 200 nous llocs de treball directes i indirectes entre repartidors i personal de magatzem.

L’empresa C & J va ser fundada el 2017 per oferir serveis de «ultima milla» al gegant de el comerç en línia, Amazon. L’última milla és el repartiment que arriba als habitatges. Associada amb Lastmile són, segons recull el seu web, «especialistes en distribució B2C amb àmplia experiència en solucions per ecommerce i venda directa».