La Policia Local de Sueca posa en marxa una campanya de prevenció de cara a les festes nadalenques

La Policia Local de Sueca posarà en marxa una campanya preventiva mitjançant un dispositiu especial per a procurar que puguem gaudir d’estos dies amb la màxima seguretat possible

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Seguretat Ciutadana, vol informar la ciutadania sobre la campanya de prevenció que es durà a terme amb motiu de les festes nadalenques. “A causa de la situació sanitària actual, la Policia Local de Sueca posarà en marxa una campanya preventiva mitjançant un dispositiu especial per a procurar que puguem gaudir d’estos dies amb la màxima seguretat possible, en unes dates complicades en produir-se una major interacció social. Per a això, demanem a la ciutadania que extreme les precaucions, tant en les aglomeracions al carrer, com en els locals d’oci i hostaleria”, ha assenyalat el regidor de Seguretat Ciutadana, Carlos Ramírez.

Des de la Policia Local vol apel·lar-se a la responsabilitat de la població a l’hora de complir totes les mesures sanitàries en vigor, com ara facilitar el passaport Covid junt al DNI quan siga requerit, el manteniment de les distàncies de seguretat, el compliment dels aforaments permesos o l’ús de mascaretes i gel hidroalcohòlic, entre altres, “ja que són les armes més efectives que tenim a l’abast per a frenar al virus”, ha afirmat Carlos Ramírez, qui també ha assenyalat que, junt a la campanya preventiva enfront del virus, la Policia Local realitzarà en estos dies una sèrie de controls d’alcoholèmia i consum de drogues entre els conductors “a fi d’evitar situacions que comprometen la seguretat de la nostra ciutadania. Des d’ací, demanem també la col·laboració i responsabilitat de tots al volant. D’altra banda, els nostres agents vetlaran també pel compliment de la normativa vigent en els locals d’oci, ja que és la nostra responsabilitat procurar en tot moment el benestar de la societat suecana”.