La platja Nord de Gandia exhibeix escultures monumentals d’arena fins al 10 de juliol

Un conjunt escultòric i monumental d’arena anima als turistes a conéixer la història de Gandia a través de l’Any Jubilar de Sant Francesc de Borja.

S’elaboraran tres figures de gran tamany amb arena, on trobarem el bust de Sant Francesc de Borja, una calavera i el bou roig que apareix a l’escut de la dinastia, tots ells elements relacionats amb el que fou Duc de Gandia, a més de Sant i actual patró de la localitat.

Amb aquesta obra d’art efímera, feta amb més de trenta tones d’arena, el departament de Turisme pretén dinamitzar la platja mitjançant una iniciativa de caire cultural i històric que, a més, done a conéixer la celebració de l’Any Jubilar durant aquest 2022, posant en valor el llegat de la família Borja a la ciutat.

L’objectiu és assolir una oferta turística que siga capaç de lligar activitats que promoguen l’oci, que estimulen la participació de la ciutadania i dels turistes, de la mà dels tallers que s’impartiran sobre escultura d’arena per a totes les famílies, a més de connectar amb la necessària difusió de la nostra història i patrimoni, per despertar l’interés dels turistes en conéixer tots els recursos i les activitats complementàries que ofereix Gandia aquest estiu.