La piscina de Carcaixent obri les seues portes a partir de l’1 de juliol

Hi haurà aforament limitat i caldrà reserva prèvia a través de l’APP municipal o per telèfon

A partir del dia 1 de juliol la piscina descoberta del poliesportiu obrirà la temporada 2020 fins el 31 d’agost que estarà marcada per les directrius que les persones usuàries de la instal·lació hauran de complir en relació al control del COVID-19.

Una de les principals mesures que van a aplicar-se és que per a poder accedir al bany lliure serà imprescindible realitzar reserva prèvia descarregant-se la APP de l’Ajuntament de Carcaixent i accedint a cita prèvia per a tramitar la plaça de bany. També es podran fer les reserves per telèfon al Departament d’Esports (962457650) en horari de 12h a 14h, o al número de telèfon de la taquilla de la piscina descoberta (616409446), en horari de bany (de dilluns a dissabte de 10 a 13h i de 16 a 20h, diumenges de 10 a 13h). Les cites s’hauran de sol·licitar amb una antelació màxima de 48h i una mateixa persona sols podrà tramitar un màxim de 4 inscripcions.

Hi haurà un aforament reduït que anirà adaptant-se a l’indicat per la Generalitat conforme es vaja veient la seua viabilitat atenent a les característiques de la piscina descoberta. En quant a la venda d’entrades, solament hi haurà entrades puntuals de mig dia i bo de 7 banys, amb la intenció de dotar d’una major flexibilitat pel que fa a les entrades i que més gent es puga aprofitar del servei.

Ús de mascareta en vestidors i banys

Les zones d’estada fora de l’aigua estaran regulades pel personal de la instal·lació seguint les directrius marcades en relació al COVID-19 i posant especial cura en mantenir la distància de seguretat entre grups. La circulació per dins de la instal·lació estarà regulada amb diferents entrades i eixides per a evitar les aglomeracions i, a més, serà necessari l’ús de mascareta en les zones comuns com vestidors o banys per a minimitzar el risc.

Per a més informació podeu consultar l’apartat de la pàgina web http://www.carcaixent.es/va/activitatsesportives/piscinadescoberta, on teniu diferent informació relacionada amb la normativa interna de la piscina d’estiu, informació de la piscina i els diferents plans de desescalada municipal que fins ara s’han ficat en marxa així com les diferents autoritzacions que cal omplir i portar a la la instal·lació en el cas de menors i de persones que realitzen les tasques de tutor/a.