La Font d’En Carròs celebra la V Gala de l’Esport este diumenge

A través dels premis Mou-te, l’ajuntament vol reconèixer l’esforç i treball realitzat per  esportistes associacions i clubs locals a nivell individual i col·lectiu

Este diumenge 25 de juliol la Font d’En Carròs celebra la seua Gala de l’Esport- Premis Mou-te. A través dels premis Mou-Te, l’ajuntament vol reconèixer l’esforç i treball realitzat per tots, tant esportistes com associacions i clubs locals, tant a nivell individual com col·lectiu, i valorar el que s’ha fet I s’està fent perquè el poble de la Font d’en Carròs siga cada dia un poble on creix el nombre de persones que practiquen diferents esports i que realitzen exercici físic.

Segons han explicat des del consistori, tot va començar fa cinc anys amb una gala humil que es va celebrar al camp de futbol sala del poliesportiu municipal,des d’eixa primera edició s’ha anat millorant i professionalitzant la gala fins convertir-se en una de les millors gales de l’esport de la Safor.

Per a poder assistir a la gala caldrà recollir les entrades a l’Oficina de Turisme de 10 a 14. La gala començarà a les 22:00 hores al Recinte de la Muralla.