Jorge Rodríguez presenta als veïns de Sant Josep les obres que invertiran 289.000 euros en reurbanitzar el carrer Salvador Tormo

L’actuació s’executarà a principis de 2021 i permetrà augmentar l’espai per a vianants i millorar l’eficiència de la xarxa d’aigua potable

L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha presentat a l’Associació Veïnal del barri de Sant Josep les obres que invertiran 289.000 euros en reurbanitzar el carrer Salvador Tormo, una actuació que està previst executar des del principis del proper any i que permetrà augmentar l’espai per a vianants i millorar l’eficiència de la xarxa pública d’aigua potable.

El regidor de Territori, Joan Sanchis, que participava junt a l’alcalde en la presentació de l’actuació a executar, explicava que la intervenció forma part del Pla d’Eficiència Urbana 2020/2021, “amb el qual estem avançant cap a una ciutat mes sana, segura, accessible i còmoda per als i les vianants. En aquest cas actuarem en un dels eixos centrals del barri, dotant-lo de les característiques d’altres actuacions que hem fet i estem fent al barri, com les del carrer Pintor Segrelles que tindrem acabades abans de final d’any”, assenyalava.

Renovació integral

L’actuació, que era acollida amb satisfacció per la representació veïnal, s’executaran al tram des de la intersecció amb l’Avinguda Albaida fins a la del carrer Pintor Segrelles, i contemplen l’ampliació de les voreres amb estacionament en cordó als dos costats i renovació del paviment per altre de més qualitat. A més a més es renovarà les actuals canonades d’aigua potable, amb més de 40 anys d’antiguetat i de fibrociment, per altres noves amb materials més moderns que evitaran fuites d’aigua. L’actuació també inclou millores al mobiliari urbà i enllumenat i senyalització; ampliació de l’arbrat i s’augmentarà la mida dels passos de vianants en els encreuaments amb Pius XII i Daniel Gil per augmentar la seguretat.

Joan Sanchis explicava que la previsió és que una volta finalitzen les obres de Pintor Segrelles al mes de desembre o principis de gener es done pas a l’actuació prevista en Salvador Tormo, que es desenvoluparan amb un termini d’execució estimat de quatre mesos.