La Policia Local de Sueca informa a tots els negocis d’hostaleria local sobre la nova normativa restrictiva en matèria de Covid-19

L’objectiu de la campanya es per a mostrar el suport de la Policia Local i l’interés a col·laborar i treballar conjuntament amb estos negocis, a fi d’orientar-los sobre les noves mesures de prevenció que els afecten

La Policia Local de Sueca va iniciar ahir una campanya informativa destinada al sector hostaler de la ciutat, per a mostrar el seu suport i interés a col·laborar i treballar conjuntament amb estos negocis, a fi d’orientar-los sobre les noves mesures de prevenció que els afecten, davant els canvis continus que està patint la normativa respecte a la covid-19. “Els, i les, nostres agents estan treballant estos dies informant a tots els negocis d’hostaleria de Sueca i mostrant-los el seu suport perquè coneguen els canvis que s’han produït en la normativa sanitària respecte a la covid-19 que els puguen afectar. De nou, la policia de proximitat es fa efectiva per a fer costat a la ciutadania i mantindre-la informada”, ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana, Carlos Ramírez.

Entre les noves normes vigents, es troben: l’ús obligatori de la mascareta en tot moment, excepte en la consumició; la distància de 1,5 metres entre les taules, tant a l’interior com a les terrasses; l’obligatorietat que només es troben 6 persones com a màxim en les taules o agrupacions de taules; l’obligatorietat que el consum es puga fer únicament en taula; el tancament a les 00 hores, sense que es puguen acceptar encàrrecs a partir de les 23 hores; i la limitació de l’aforament del local a un terç de la seua capacitat, i el de les terrasses a un 50%. Així mateix, recorden que no es podrà fumar a les terrasses, o altres espais a l’aire lliure, quan no es puga respectar la distància mínima interpersonal de, almenys, 2 metres, una limitació que serà aplicable també per a qualsevol dispositiu d’inhalació de tabac. Finalment, s’informa sobre el compliment de les mesures de ventilació, climatització i higiene (cartes electròniques, ús de gels hidroalcohòlics, neteja i desinfecció de taules i cadires, fomentar l’ús del pagament amb targeta i evitar l’ús de tovalloneres).