Gustavo Mascarell: «La festa de l’esport significa per al Real de Gandia orgull, sacrifici i responsabilitat»

Prop de 320 persones van acudir a la V edició d’esta festa on es va premiar als millors esportistes de 2021 i 2022

 

L’Auditori de la Casa de Cultura «Alcalde José Blay Espí» del Real de Gandia va acollir divendres passat 20 de maig la V Festa de l’Esport, organitzada per l’Ajuntament. L’acte, presentat pel periodista Paco Cardona, es va iniciar amb unes paraules de l’entrenador de futbol, Benito Floro i a continuació, de l’alcalde, Gustavo Mascarell.

L’alcalde de la localitat s’ha mostrat molt satisfet per la gran acollida que va tindre l’esdeveniment «la festa de l’esport per al Real significa orgull, sacrifici i responsabilitat,  i vore l’auditori tan ple amb prop de 320 persones resulta molt emotiu després d’uns anys tan complicats». Mascarell també ha recordat que el consistori estarà al costat dels i les esportistes «hem pogut comprovar que El Real De Gandia és un poble compromès amb l’esport, amb més de 500 esportistes, i sempre estarem ahí per a recolzar-los en el que necessiten».

A l’acte van assistir les i els regidors de la corporació local, la Presidenta de la Mancomunitat de La Safor Assumpta Domínguez, el Diputat d’Hisenda de la Diputació Provincial de València Vicent Mascarell, el Diputat d’Esports de la Diputació de València Andrés Campos i el jugador professional de pilota valenciana Josep Montaner.

Les i els premiats

Els i les esportistes premiad@s van ser: Borja Bohigues i Lucas Cháfer (el Real de Gandia C.F.); Gala Ivars i Naiara Marchant (el Real de Gandia C.F., secció de volei); César Cánoves i Moisès Grimalt (el Real de Gandia C.F., secció de córrer); Pilar Llopìs i Raquel Padilla (GR el Real de Gandia); Jordi San Miguel, Alejandro Morell i Adrià Romero (Club de Pilota el Real de Gandia Vicent Signes “Piti”); Érik Vélez (àrbitre de futbol nacional de 3a divisió); Gema Blasco (Gandia Hoquei Club); i Eva Belda (àrbitre de futbol de 2a regional).