Gandia aposta pel tren per atraure turisme i negoci a la ciutat

L’acord suposa la promoció de paquets vacacionals que incloguen el tren i altres serveis d’allotjament, oci i cultura

 

Renfe i l’Ajuntament de Gandia han subscrit un conveni que té per objecte promocionar conjuntament els serveis de transport de Renfe Viatgers i el foment de Gandia com a destinació turística i de negocis.

Podran beneficiar-se d’aquesta promoció fins al 31 de desembre de 2023 tots els assistents i expositors de totes les activitats dutes a terme per a la promoció del turisme de congressos, convencions i esdeveniments en general que se celebren en la capital de la comarca de La Safor. Per a aquestes convencions, congressos i esdeveniments Renfe serà Transport Oficial.

El descompte serà vàlid en totes les classes i trens d’AVE i Llarga Distància (excepte Avlo), en tots els trajectes de recorregut nacional per a assistir a congressos o esdeveniments que reunisquen més de 75 persones. L’oferta no és acumulable a altres ofertes comercials, excepte a la de família nombrosa.

Paquets vacacional

L’acord suposa la promoció de paquets vacacionals que incloguen el tren i altres serveis d’allotjament, oci i cultura, com a rutes per la ciutat, fires com la Fira Borgiana, esdeveniments musicals com el Pirata Rock, esdeveniments esportius com la 10k Nocturna i Mitjana Marató i esdeveniments gastronòmics com el Concurs Internacional Fideuà de Gandia i la Fira Gastronòmica Tasta Gandia.

El regidor de Turisme, Vicent Mascarell, ha declarat sobre l’acord: «Per primera vegada Gandia s’alia en una gran empresa pública com és Renfe per a potenciar el seu destí turístic i també per a facilitar el seu transport públic a través de ferrocarrils a la nostra ciutat. Açò possibilitarà que, a partir d’ara, Gandia estiga present a les distintes instal·lacions de Renfe i Adif; que es puga fer promoció i publicitat als mateixos vagons; i també facilitar tots aquells esdeveniments que es puguen realitzar a Gandia com congressos, concerts, activitats culturals… i que tindran una important bonificació per part d’aquest transport públic.».

A més, ha destacat la unió Gandia-Madrid, «que tan important és per a la nostra destinació turística». Així mateix, ha apuntat que la notícia «és d’enhorabona». «Hem de treballar teixint aliances amb altres administracions i, sens dubte, Renfe, per la seua posició, pel fet que pot arribar a milers i milers de potencials turístics, ens convé a la nostra ciutat i amb aquest conveni fem un pas endavant molt singular i rellevant», ha conclòs.