El veïnat del barri l’Alquerieta d’Alzira manifesta la seua preocupació pels abocadors incontrolats al carrer

Durant la visita s’han arreplegat les inquietuds dels veïns als que preocupa els punts del barri on es dipositen de forma habitual enderrocs i trastos

El regidor de Serveis Urbans i Obres Públiques, Fernando Pascual, ha visitat l’Alquerieta junt amb la gestora de l’associació de veïns per tal conéixer quins són els temes que preocupen al barri.

Durant la visita s’han arreplegat les inquietuds dels veïns ,entre les quals es troben els abocadors incontrolats en alguns carrers del barri on es dipositen enderrocs i trastos. S’ha comprovat l’estat de neteja del barri, els parcs i les zones enjardinades.

El regidor, Fernando Pascual ha manifestat que “Des del departament d’Obres Públiques i Serveis Urbans anem a continuar fent tot el que està a la nostra mà per solucionar i seguint millorant la imatge d’este emblemàtic barri de l’Alquerieta. Seguirem amb la neteja diària de carrers i places; condicionant les zones verdes i enjardinades i millorant els parcs. També es seguirà amb el pla de manteniment integral de vies públiques tapant els clots i forats dels carrers que ho necessiten”.