Oliva inicia una campanya de prevenció d’actes vandàlics i delictius al camp

Des del consistori s’ha preparat una guia amb mesures de seguretat per fer front als robatoris i altres actes delictius i vandàlics així com els telèfons i adreces de correu d’interés.

 

La Regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament d’Olivav, encapçalada per Miquel Doménech, informa a tot el sector agrícola del municipi que es mantinga alerta davant qualsevol intent o execució d’acte vandàlic o delictiu als camps d’Oliva. És a dir que cal alertar-se davant la presència d’algun vehicle o persona sospitosa a parcel·les, o als voltants de camins o zones rústiques, també si es presencia o resulta ser víctima d’algun robatori, etc. En aquests casos, la delegació d’Agricultura prega contactar i donar avís a les autoritats com més aviat millor.

Els telèfons directes per contactar amb les autoritats són:

– Policia Local: 092

– Equip ROCA: 062

– Guàrdia Civil: 962 850 205

– Ajuntament d’Oliva: 962 850 250

 

A més del telèfon de contacte directe, l’Equip ROCA, unitat específica de la Guàrdia Civil per a la lluita contra els robatoris al camp, ja disposa del servei de WhatsApp al telèfon 608 160 406, i a través d’ell pot rebre informació directa dels agricultors i agricultores, i actuar d’una manera més propera, eficient i ràpida.

 

Davant qualsevol d’aquests actes delictius s’ha de fer la pertinent denúncia, perquè es puga dur a terme un procediment efectiu de control i seguiment d’aquesta problemàtica al nostre terme municipal.

 

En el següent enllaç (https://www.oliva.es/agricultura/mesures-seguretat) es pot descarregar el decàleg de mesures de seguretat, de l’agricultor i ramader, que ha preparat el Departament d’Agricultura per a tot el sector agrari del municipi on es pot trobar més informació. Es recullen en ell totes les actuacions que es poden realitzar per fer front als robatoris i altres actes delictius i vandàlics així com els telèfons i adreces de correu d’interés per a les persones agricultures i ramaderes d’Oliva.