Èxit de participació en les primeres sessions del V Encontre de Gastronomia Monàstica de Simat

Les persones assistents es van repartir en dos grups per tal de garantir les mesures de seguretat

 

El passat dissabte 3 d’octubre es va inaugurar el V Encontre de Gastronomia Monàstica a la Mesquita de la Xara de Simat de la Valldigna. A les 12:00 h, l’alcalde del municipi, Víctor Mansanet, va ser l’encarregat d’inaugurar les jornades destacant «la importància d’estos tasts, ja que són un atractiu turístic, on s’entrellaça el patrimoni del nostre municipi amb la gastronomia».

Els vora 25 assistents, que van seguir en tot moment les mesures de seguretat, van poder provar cinc cerveses diferents de «La boutique de la cervesa» amb diferents sabors i acompanyades amb diversos entrants. Abans de cada tast, els encarregats explicaven la procedència i el sabor de cada beguda.

Per la vesprada, a les 18:00 h, 25 persones més van poder gaudir del segon tast de cerveses, encapçalat per la mateixa empresa. Els encarregats van agrair als assistents i la Regidoria de Turisme «esta oportunitat, ja que és una bona oportunitat per donar a conéixer esta beguda».

Estes jornades, encapçalades per la Regidoria de Turisme i amb la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana, s’allargaran fins al pròxim 17 d’octubre amb diferents tasts i tallers.