El Real de Gandia paga 64.817,93 euros a proveïdors per a alleujar càrregues en plena crisi del coronavirus

El Consistori s’ha afanyat a liquidar 96 factures el mes d’abril

L’Ajuntament de l’el Real de Gandia ha pagat 64.817,93 euros en factures als seus proveïdors d’obres i  serveis durant el mes d’abril, amb la finalitat de continuar alleujant les càrregues econòmiques derivades de la crisi del coronavirus.

En total, es tracta de 96 factures que el Departament d’Intervenció i els diferents gestors de les àrees han agilitat al màxim possible als qui presten els seus serveis al Consistori.

L’alcalde, Gustavo Mascarell, va destacar que el conjunt de l’Ajuntament està treballant a tota màquina per a accelerar els pagaments tan prompte com els proveïdors van presentat les seues factures pels diferents serveis.

«És el moment d’estar al costat de petites i mitjanes empreses»

“Seguim en la mateixa línia. És el moment d’estar al costat de petites i mitjanes empreses, d’autònoms, que durant el mes d’abril ens han facturat pels seus serveis i als quals hem d’agilitar els pagaments perquè aqueixes economies familiars es ressenten el menys possible, per això vull donar les gràcies per l‘esforç de tot el personal de l’Ajuntament, especialment durant aquesta crisi que estem patint, per això tenen molt més mèrit, aquest esforç”.

D’aquesta forma, des del passat 1 d’abril, Intervenció ha validat el pagament de 96 factures. És a dir, els gestors municipals de cada àrea han comprovat si la documentació presentada s’ajustava al servei i al  pressupost reservat en cada cas i han finalitzat la tramitació per a pagar en el menor temps possible.