El Real de Gandia ofereix beques als seus estudiants

El Govern local destina una partida de 18.000€ euros de fons municipals a la convocatòria

L’Ajuntament de l’el Real de Gandia ha convocat ajudes municipals per al curs 2022-2023 per a estudiants residents en el municipi. En concret les beques oferides són Batxillerat, CFGM i EOI (fins a 125 €), CFGS, esportistes d’elit i títol professional de música i dansa, (fins a 250€), estudis superiors de música i dansa i estudis universitaris (fins a 650 €).

També es contemplen ajudes per a l’adquisició de material escolar per a l’alumnat d’Educació Infantil de segon cicle (fins a 60€), Educació Primària (fins a 40€) i ESO (fins a 60€).

La inversió, de 18.000 euros, s’ha realitzat amb recursos propis del pressupost municipal, “ja que és necessari el suport institucional a les famílies i veïns del municipi”, segons assenyala la regidora d’Educació, Miriam Bañuls.

Per a l’alcalde, Gustavo Mascarell, “les polítiques prioritàries són les socials, les educatives i la creació de llocs de treball per a persones desocupades i, molt més, en la situació que estem vivint actualment a causa de la inflació. D’ahí l’increment pressupostari per a aquests temes”, ha afegit. La sol·licitud per a tenir accés a una de les beques que atorga el consistori haurà de presentar-se del 7 al 21 de novembre. Els interessats a disposar de més informació poden entrar a la web municipal www.elrealdegandia.es