Gandia crea un Servei Municipal d’Informació al comerç sobre ajudes i subvencions

L’objectiu és potenciar l’atenció especialitzada d’informació i assessorament necessaris a comerciants, empreses i autònoms per a la tramitació d’ajudes relacionades amb la digitalització i l’eficiència energètica dels comerços.

 

Des del Laboratori d’Innovació Comercial de Gandia, es posa a la disposició dels comerços de la  ciutat, el servei municipal d’informació al comerciant sobre ajudes i subvencions.

“Aquest servei, que ja desenvolupa una labor informativa entre la ciutadania de Gandia i empreses, vol potenciar l’atenció especialitzada d’informació i assessorament necessaris a comerciants, empreses i autònoms per a la tramitació d’ajudes relacionades amb la digitalització i l’eficiència energètica dels comerços. Unes subvencions destinades a millorar i actualitzar els negocis perquè siguen més competitius, més eficients i més atractius de cara al client”, ha explicat la regidora de Polítiques econòmiques, Comerç, Indústria i Innovació, Vicenta Ferrer.

El comerç interessat a sol·licitar aquest assessorament ja pot demanar cita prèvia a la web de smartcitygandia.com , telefonant al 96 295 96 97, o acudint a les oficines d’Urbalab al carrer Fundació Vicent Ferrer, 6 de Gandia.

Xerrada informativa

“Com a complement a aquest servei, s’ha previst una xerrada informativa sobre el Kit Digital i el programa d’ajudes i subvencions per millorar la digitalització de les empreses, microempreses i persones autònomes”, ha indicat la responsable d’Innovació i Programes de l’Urbalab Gandia, Paula Fayos.

Aquesta xerrada, conduïda per Marcel Cerveró, Director de Serveis de Transformació Digital de FEMEVAL, tindrà lloc el proper 24 de novembre a les 13.45h a Urbalab Gandia. Els interessats a assistir-hi, s’han d’inscriure, de forma totalment gratuïta, a la web d’urbalabgandia.com

Una iniciativa de l’Ajuntament de Gandia amb el finançament de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana en el marc de Gandia, Laboratori d’Innovació Comercial.