El Real de Gandia estrena la temporada de porrats amb «El Porrat de la Tardor»

El Porrat de la Tardor de Real de Gandia comptarà amb un monument faller gràcies a la iniciativa de la Diputació de València i el Gremi d’Artistes Fallers.

Amb l’arribada de la tardor arriben a la Safor els seus tradicionals Porrats.  Una època repleta de mercats, teatres i música per a gaudir dels pobles de la comarca que enceta «El Porrat de la Tardor» de El Real de Gandia, que se celebra el 14, 15 i 16 d’octubre. La inuguració del Porrat tindrà lloc el divendres 14 i comptarà amb l’actuació del cantautor, Jonatan Penalba a la Plaça Beato Carmelo.

Els i les visitants, podran gaudir durant tot el cap de setmana tant de la gastronomia local per part de les associacions del municipi, com també dels tenderetes o llocs del mercat medieval i valencià, els concerts de música festera al carrer, monòlegs, animació itinerant, tallers infantils, contacontes, música en directe i dansaes amb música tradicional. A més, també cal destacar l‘exposició de portades de programes de Festes que es podrà visitar a l’Ajuntament Vell.

Enguany, com a novetat, al Porrat de la Tardor es plantarà un monument faller gràcies a la iniciativa de la Diputació de València i el Gremi d’Artistes Fallers. El que es plantarà a Real és obra del taller de Banyuls i Ruiz i es cremarà el dissabte a la després del Tribut a Mecano Segle XXI també a la Plaça Beato Carmelo.