El Real de Gandia augmenta les beques per a l’estudiantat del municipi

El termini de presentació de sol·licituds és del 14 de setembre al 8 d’octubre

 

L’Ajuntament del Real de Gandia, ha convocat ajudes municipals per al curs 2020-2021 per a estudiants residents en el municipi. Enguany, el govern local, ha incrementat el pressupost, passant de 7.000€ a 8.500€ per poder abastar a més estudiants.

En concret les beques oferides són:
Batxillerat, CFGM i EOI: fins a 125€.
CFGS: fins a 250€.
Esportistes d’Elit i Estudis Superiors de Música i Dansa: fins a 500€.
Estudis Universitaris: fins a 750€.

La inversió, de 8.500 euros, s’ha realitzat amb recursos propis del pressupost municipal, “ja que és necessari el suport institucional a les famílies i veïns del municipi”, segons ha assenyalat la regidora d’Educació, Miriam Bañuls. Per a l’alcalde, Gustavo Mascarell, “les polítiquess prioritàries són les socials, les educatives i la creació de llocs de treball per a persones desocupades i, molt més, en la situació que estem vivint actualment. D’ahí l’increment pressupostari per a aquestes polítiques”, ha afegit.

La sol·licitud per a tenir accés a una de les beques que atorga el consistori haurà de presentar-se a l’ajuntament del Real de Gandia del 14 de setembre al 8 d’octubre. Els interessats a disposar de més informació hauran d’entrar en la web municipal (www.elrealdegandia.es).

 

Click here to change this text