El Real de Gandia aconsegueix assignar la totalitat de les ajudes del Pla Resistir

 Les ajudes del pla Resistir arriben a 28 empreses i autònoms del municipi.

28 empreses i autònoms del Real de Gandia han estat beneficiaris de les ajudes gestionades per l’Ajuntament del Pla Resistir, en el qual col·labora l’administració local amb la Generalitat Valenciana i la Diputació de València.. La tramitació feta des de l’Ajuntament del Real de Gandia ha permés la inversió del 100% de la quantitat que li corresponia al municipi, i que pujava a 69.283€.

Es compleix així el que era “el propòsit principal que ens havíem marcat des del govern del Real de Gandia, que no era un altre que aconseguir que tota la quantitat que ens pertocava acabara repartida entre el teixit econòmic del poble”, segons ha destacat l’alcalde, Gustavo Mascarell.

En definitiva, “hem aprofitat fins a l’últim cèntim per a ajudar a empreses i autònoms a suportar millor l’impacte de la crisi sanitària en les seues activitats”.
Tal com estableix el pla Resistir, l’Ajuntament del Real de Gandia aporta el 15% de l’import de les ajudes, mentres que la Generalitat Valenciana assumeix el 62,50% i la Diputació de València el 22,50%.