El programa «Pilota a l’Escola» visita Xeraco

Es tracta d’un programa de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport per donar a conèixer este esport entre la població jove

Xeraco va acollir ahir 10 de març, una trobada del programa ‘Pilota a l’escola’. El regidor d’Esports, Evaristo Salom, va estar en el Trinquet Municipal per a donar-los la benvinguda, durant una jornada de competició del programa de secundària.

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, responsable de la Pilota Valenciana, organitza anualment el programa Pilota a l’Escola conjuntament amb la Federació de Pilota Valenciana. L’objectiu és donar a conèixer al nostre jovent dels centres educatius les possibilitats educatives, esportives, socials i culturals que té el nostre esport de la Pilota Valenciana.

El director general de l’Esport, Josep Miquel Moya, que va estar en l’acte, va assegurar que “ha d’haver-hi col·laboració entre l’administració i l’empresa privada per tal de dur a terme la promoció de la Pilota valenciana».

En la mateixa línia es va mostrar el president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán, que considera “molt positiu per a totes les parts aquesta col·laboració. Entre tots sumem a un projecte molt consolidat que redunda en la salut de xiquets i xiquetes, que deuen practicar esport i continuar endavant amb els seus estudis».