Alcoi desinfecta els autobusos urbans com a mesura de prevenció

L’empresa Vectalia realitzarà la desinfecció de tota la flota de manera diària dins de les mesures de contenció del coronavirus (Covid-19)

L’Empresa Vectalia, concessionària del servei de transport d’autobusos urbans a la ciutat, desinfectarà la seua flota d’autobusos tots els dies com a mesura per a fer front a l’expansió del coronavirus Covid-19. La primera desinfecció dels autobusos a Alcoi ha tingut lloc al matí d’avui dimecres, 11 de març, i es repetirà, diàriament, a tots els autobusos a l’espera de veure l’evolució de la situació.

Conjuntament amb la desinfecció de la flota, l’empresa també ha posat en marxa altres mesures per a protegir als empleats i usuaris del servei. Es col·locaran recipients de gel hidroalcohòlic per als conductors i el personal d’atenció al client i es repartirà informació sobre les mesures individuals bàsiques per evitar el contagi. Les mesures de prevenció individual són: netejar-se les mans freqüentment, evitar tocar-se boca, nas i cara, esternudar sobre un mocador d’un sòl ús o sobre el colze flexionat, i mantenir la distància d’un metre amb altres persones, sobretot, aquelles que tussen o esternuden.