El Consell de les Xiquetes i els Xiquets de Real de Gandia comença amb les seues sessions ordinàries

Aquest òrgan, format per alumnes escollits democràticament dels centres escolars, es reuneix periòdicament per a dialogar i dissenyar idees i propostes amb l’objectiu de millorar la seua ciutat i el seu entorn

El Consell de Xiquetes i Xiquets de Real de Gandia ja ha començat amb les sessions de treball ordinàries. Concretament, dissabte 6 de novembre, es va reunir en una sessió de presentació per a poder conèixer  els nous membres i aprendre un poc més sobre el funcionament de l’òrgan participatiu.

El Consell de Xiquets i Xiquetes és un òrgan de representació municipal i educatiu d’apropament i participació en la vida pública de la ciutat. Aquest òrgan, format per alumnes escollits democràticament dels centres escolars, es reuneix periòdicament per a dialogar i dissenyar idees i propostes amb l’objectiu de millorar la seua ciutat i el seu entorn. Aquest projecte desenvolupa en l’alumnat actituds i aptituds d’anàlisi crítica de la realitat i implicació activa, a través de la participació en el Consell. Aquesta iniciativa dóna als xiquets el protagonisme que els correspon com a ciutadans i actua com a potencial recurs cívic del municipi.