El CDR de la Safor organitza un taller per a sol·licitar el Bo Cistella

El taller tindrà lloc el proper dimecres 10 de maig a les 16 hores en Beniarjó.

 

El Centre de Desenvolupament Rural de la Safor ha organitzat un taller per a ajudar a la ciutadania a sol·licitar el Bon Cistella de la Compra valorat en 90€ És una iniciativa que es troba del programa d’Atenció Urgent i Inclusió Social de les persones més desfavorides de la comarca de la Safor, subvencionat per la GVA Igualtat i Polítiques Inclusives.

El taller tindrà lloc el proper dimecres 10 de maig a les 16h en Escola FP La Safor (carrer de sant Marc, 10 de Beniarjó). Es tracta d’una activitat gratuïta a la que cal portar telèfon mòbil. Si es vol realitzar tràmits amb el certificat digital, cal portar ordinador personal.

Fins al pròxim 14 de juliol es pot sol·licitar aquesta ajuda que permet comprar exclusivament en comerços d’alimentació amb l’objectiu de pal·liar els efectes de la pujada dels preus de l’alimentació. El bo funciona en format targeta moneder de prepagament, és personal, i estarà activat durant quatre mesos des de la seua concessió. A més, aquesta ajuda és compatible amb l’ajuda del Bo 200 euros del Govern.