Detès a Alcoi per agredir a uns agents de la Policia Local

El detingut és un home de 48 anys que està ingressat a l’Hospital Mare de Deu dels Lliris custodiat fins a la seua posada a disposició judicial

Durant la vesprada del passat divendres 8 de setembre, la Policia Local d’Alcoi va ser alertada amb motiu de la pertorbació de l’ordre públic que estava ocasionant un home a la terrassa d’un establiment de l’Alameda Camilo Sesto.
Van acudir dues dotacions policials que van trobar a aquesta persona asseguda a la terrassa repleta de gent, increpant als vianants i a les cambreres d’aquest establiment.

Els agents, després de requerir-li que deposara la seua actitud, i donada la seua negativa a identificar-se, li van comminar al fet que marxara del lloc, al que es va negar rotundament, “insultant i faltant el respecte als policies locals actuants”. Pel que sembla mementos abans, aquest home de 48 anys, ja havia faltat al respecte a la cambrera “amb comentaris sexistes i de molt mal gust”, continuant amb els agents, “amenaçant-los i arribant fins i tot a agredir a tres dels policies locals actuants”. Per aquests motius es va procedir a la detenció a la seua detenció.
Moments posteriors, i ja en dependències sanitàries, el detingut va continuar amb la mateixa actitud, “amenaçant i proferint greus insults als sanitaris”. Després dels fets, va quedar ingressat a l’hospital Mare de Déu dels Lliris, custodiat per efectius policials fins a la seua posada a disposició judicial.

D’altra banda, els agents revisten lesions per contusions i esgarrapades, per la qual cosa després de la seua primera intervenció sanitària únicament requereixen seguiment i cures domiciliàries