Cullera amplia el servei de salvament i socorrisme durant els caps de setmana de maig

Les platges de Sant Antoni i Racó comptaran amb punts de vigilància

 

Les platges de Sant Antoni i Racó de Cullera comptaran durant els mesos de maig amb el servei de salvament i socorrisme. L’Ajuntament ha ampliat esta prestació i ha anticipat la vigilància en les seues platges més concorregudes en un mes que mai s’havia oferit.

El servei estarà actiu d’11.00 a 18.00 hores dels dissabtes i diumenges en ambdós platges. De fet, el passat cap de setmana ja estava en marxa. També estarà en funcionament la posta sanitària central a la Platja de Sant Antoni d’11.00 a 18.00 hores.

 

Més platges accessibles

A més a més, el consistori també ha volgut ampliar l’oferta de platges accessibles. És per això que a partir de l’1 de juny serà possible el bany assist en la Platja Accessible Oasis (ubicada a la zona de Sant Antoni) i estarà fins al 30 de setembre. Este servei funciona mitjançant cita prèvia.

La resta de platges accessibles amb bany assistit amb les que compta el municipi, tant la del Racó com la del Espacio, es posaran en funcionament igual que en els darrers anys, de l’1 de juliol al 31 d’agost.

Amb estes millores es pretén reforçar la vigilància i seguretat al mar en unes platges que en estos mesos previs a l’estiu, amb previsiblement millor oratge, ja comencen a ser més concorregudes i comptaran amb més banyistes.