Critiquen l’abandonament de les instal·lacions esportives de Xàtiva

El PP denuncia la falta de gespa en el camp de futbol i la brutícia en la pista de bàsquet

El portaveu del Partit Popular de Xàtiva, Marcos Sanchis, ha ressaltat que l’alcalde, el socialista Roger Cerdà, “suspèn res més començar el nou curs” i ho fa després de deixar l’esport base del municipi “en una situació de complet abandó”.
“Com els pitjors estudiants, en lloc d’aprofitar l’estiu per a recarregar les piles i tenir-lo tot preparat per a setembre, l’alcalde de Xàtiva ha tornat de vacances deixant a centenars de xiquets tirats sense instal·lacions adequades per a practicar esport en els espais municipals”, ha continuat Marcos Sanchis.

Marcos Sanchis ha posat com a exemple que “centenars de xiquets s’han trobat que no podran jugar en els camps de futbol dels Pereres perquè no hi ha gespa directament, o que les pistes de bàsquet es troben repletes de brutícia, grava i restes d’orines”.

El dirigent del PP de Xàtiva ha assenyalat així mateix que “en iniciar els entrenaments en el Ballester existia una gran quantitat de brutícia i pols, o ens hem trobat que no han finalitzat a temps el pavelló nou tan promès i els xiquets no han pogut practicar esport en condicions, havent de fer-ho amuntegats”.

“Sembla que l’alcalde Roger Cerdà és l’únic que no s’ha assabentat que al setembre tornaven els xiquets al col·legi i a les seues activitats esportives. Serà que la seua anhelada plaça en la Diputació de València li lleva el temps i si ja trepitjava poc les instal·lacions esportives de Xàtiva, o només ho feia per a la foto quan algun equip guanya, ara directament ni els fa el menor cas”, ha continuat Marcos Sanchis.

Finalment, el portaveu del PP de Xàtiva ha ressaltat que “estem davant un nou govern de Roger Cerdà (PSOE) amb els seus socis d’esquerra, però amb els mateixos o fins i tot pitjors defectes: tenir Xàtiva abandonada, amb els deures sense fer en una cosa tan bàsica com tenir les nostres instal·lacions esportives municipals en òptimes condicions per a la pràctica esportiva de centenars de xiquets i joves. Des del PP denunciarem amb més força que mai perquè som l’alternativa clara de govern com van demostrar les urnes”.