El Real de Gandia tanca el 2022 amb més 2,7 milions d’euros de romanent de tresoreria

El millor resultat dels ultims 16 anys

L’Ajuntament del Real de Gandia ha tancat l’exercici del 2022 amb un romanent de tresoreria positiu de 2.756.878,83 €. Segons ha assenyalat el consistori, aquest ha estat el millor resultat dels darrers 16 anys i «reafirma la bona gestió econòmica de l’ajuntament iniciada l’any 2015».

Amb aquest superàvit, el Ple Municipal ja ha realitzat una ‘modificació de crèdit extraordinari’ per destinar-lo a accions «encaminades a les necessitats del municipi, programes i actuacions que fomentin l’ocupació i l’economia local, amb els objectius clars centrats a les persones» , ha explicat l’alcalde socialista, Gustavo Mascarell.

A més, aquesta situació econòmica ha permès a l’administració local complir el període mitjà de pagament a proveïdores (PMP), establert pel govern central en menys de 30 dies. Concretament, durant el darrer trimestre del 2022 ha pagat a 4,91 dies.

El primer edil ha destacat la «solvència econòmica del consistori gràcies a l’esforç i compromís dels veïns i les veïnes i també a la responsabilitat de l’Ajuntament que al final administra com cal els recursos de què disposem».