Carcaixent inaugura una programació per a joves amb el lema “Quedem al Casal”

L’objectiu és convertir el Casal jove en un espai d’encontre del jovent de la localitat

 

L’Ajuntament de Carcaixent inicia aquesta setmana una programació dirigida a la joventut del municipi baix el lema “Quedem al Casal”. Una proposta que engloba diferents activitats i busca ser un espai d’encontre, creixement i entreteniment per als joves i les joves de la localitat.

Concretament, els pròxims dijous s’oferiran al Casal Jove sessions del projecte “Ressorgim”, un programa d’empoderament positiu i desenvolupament personal en el qual es donaran recursos per a conèixer’s millor i estratègies per posar en pràctica les quatre parts del benestar: descans, dieta, esport i diversió.

Per als divendres a la vesprada s’ha programat un curs de danses del món i expressió corporal, taller que s’allargarà fins a finals del curs escolar i impartirà la veïna del municipi Anna Mira.

Els dissabtes pel matí es faran uns tallers de parkour que tindran lloc a la Plaça d’Espanya aprofitant que compta amb unes instal·lacions específiques per a practicar aquesta disciplina. I a més, també es faran “Tardeos al Casal”, en els que el Casal Jove estarà obert de 18 a 22 hores, vesprades en què es programaran diverses activitats, així com també es podrà fer ús del material de què disposa el centre, com per exemple els diversos jocs de taula.

Aquesta programació basada en els objectius del I Pla Jove de Carcaixent busca enriquir a la joventut de forma integral així com fomentar la participació i crear comunitat.

Lluís Candel, Regidor de Joventut, explica que “Volem donar a conéixer el casal com a punt d’encontre i retrobada, després de la situació tan complicada que hem viscut en aquestos anys. Amb aquestes propostes d’oci esperem que el jovent es reapropie del seu espai. Un espai pensat per reunir-se, divertir-se i recolzar-se, l’espai segur que és el Casal Jove de Carcaixent”.
Podeu trobar més informació de les activitats programades a través de les xarxes socials oficials i a la pàgina web de l’Ajuntament de Carcaixent.