Bellreguard aprova el seu II Pla d’Igualtat

Amb l’aprovació del pla, la Corporació Municipal de Bellreguard manifesta el seu compromís assumit amb la igualtat de gènere i la no discriminació.

El darrer ple celebrat per l’Ajuntament de Bellreguard va servir per a aprovar el nou Pla d’Igualtat entre homes i dones, que tindrà vigència des d’enguany i fins al 2025. Es renova així el compromís municipal amb la igualtat, quan falta poc per a que caduque la primera edició del pla, 2017-2021.

Aquest segon pla va rebre al ple el suport de tots els grups polítics i té com a finalitat principal “garantir el principi d’igualtat en el municipi, treballar per consolidar-lo i avançar cap a una societat més democràtica i equitativa”, segons va explicar la regidora d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Sandra Gadea.

Portes endins de l’Ajuntament, el pla estableix el repte de “incorporar la perspectiva de gènere de forma transversal a totes les àrees d’actuació de l’entitat durant la vigència del pla”, va ressaltar la regidora. Amb l’aprovació del pla, la Corporació Municipal de Bellreguard manifesta el seu compromís assumit amb la igualtat de gènere i la no discriminació.