Bellreguard acull la primera reunió de treball del primer Consell d’Infància i Adolescència autonòmic

El Consell d’Infància i Adolescència de la Comunitat Valenciana és un òrgan itinerant del que formen part xiquets i xiquetes de diferents indrets del territori valencià.

El primer Consell d’Infància i Adolescència de la Comunitat Valenciana, recentment constituït, va celebrar aquest passat dissabte 2 d’abril la seua primera sessió de treball i va triar Bellreguard per a tan simbòlica cita.

Del Consell d’infància i Adolescència de la Comunitat Valenciana formen part xiquets i xiquetes de diferents indrets del territori valencià. Entre ells, dos bellreguardins: Joan Escrivà Negre, estudiant de 6é de Primària, i Silvia Villamayor Peiró, de 5é.

La del dissabte era, a més, la sessió constitutiva d’aquest òrgan i la que encetava el seu mandat, per la qual cosa hi van assistir també les famílies dels seus membres. A elles i als mateixos integrants del consell van adreçar unes paraules tant la directora general d’Infància i Adolescència de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Rosa Molero, com el regidor de l’àrea de Cultura Democràtica de l’Ajuntament de Bellreguard, Juanjo Giner.

El Consell d’Infància i Adolescència de la Comunitat Valenciana és un òrgan itinerant. En aquest sentit, que Bellreguard haja estat triada per a acollir la primera sessió de la seua història “és un orgull i, a més, ho entenem com un reconeixement a la tasca feta per la Regidoria d’Educació, Infància, Adolescència i Joventut en el foment de la participació dels xiquets i xiquetes, així com dels adolescents”.

Cal recordar, en aquest sentit, que l’Ajuntament porta des de la passada legislatura treballant intensament aquesta matèria, una feina que ha donat ja importants fruits, com ara la declaració de Bellreguard com a Ciutat Amiga de la Infància per part d’Unicef, en juny de l’any passat.