Arranquen els Pressupostos Participatius de Bellreguard amb l’apertura del termini per a presentar propostes

Els veïns i veïnes interessats en suggerir actuacions a finançar amb 50.000 euros del pressupost municipal poden fer-ho ja i fins el 29 de maig

L’Ajuntament de Bellreguard, mitjançant la Regidoria de Participació Ciutadana que dirigeix Juanjo Giner, ha posat en marxa l’edició d’enguany dels Pressupostos Participatius, amb l’apertura del termini de presentació de les propostes.
Fins al proper 29 de maig, els veïns i veïnes poden ja suggerir projectes i iniciatives a desenvolupar amb 50.000 euros del pressupost municipal de 2022.

Aquesta és la primera fase de la que ja és la sisena edició dels Pressupostos Participatius, en la qual s’arrepleguen les propostes veïnals. Aquestes, que també hauran de ser analitzades des del punt de vista de la seua viabilitat tècnica i econòmica, així com validades pel Consell de Participació Ciutadana, es sotmetran després a votació de la ciutadania, entre el 13 i el 26 de juny.

Dotació de 50.000 euros

Els Pressupostos Participatius posen cada any en mans dels bellreguardins i bellreguardines el poder de proposar i triar les millores que consideren per al poble. Propostes d’actuació que després es materialitzen (enguany amb una dotació de 50.000 euros) i que són, a més, el fruit de la participació ciutadana, amb una concepció de la política municipal feta des de baix cap a dalt.

Aquelles persones interessades en presentar propostes als Pressupostos Participatius de 2022 poden fer-ho ja accedint al web https://tria.bellreguard.net. En aquest portal s’hi troba a més tota la informació sobre el procediment. A més, per a facilitar les propostes col·lectives es realitzaran tallers d’elaboració de propostes amb diferents col·lectius, entitats i agents socials del poble.