Alzira ultima el llançament de la plataforma de venda online “Alzira es comercio”

Durant esta setmana els més de 40 establiments que ja estan adherits han participat d’una jornada de formació presencial sobre l’ús de la plataforma

 

L’Ajuntament d’Alzira, mitjançant Idea, ultima els detalls per a l’obertura de la plataforma de compres al comerç local en Internet alziraescomercio.com. Serà la propera setmana quan la ciutadania alzirenya i dels voltants de la nostra ciutat podrà fer compres a este espai web, un projecte en el qual el consistori ha invertit 40.000 euros.

Durant esta setmana, els més de 40 establiments que ja estan adherits, han rebut una jornada de formació presencial sobre logística per a fer ús de la plataforma. Esta jornada se suma a la sessió doble de la setmana passada i les dos jornades telemàtiques que ja s’han impartit per a conèixer el funcionament del marketplace.

Distribució a domicili

“Estem ultimant el llançament de la plataforma de venda en línia de la nostra ciutat, amb la qual els negocis i botigues han estat treballant per a incloure tots els seus productes i serveis. Donada la realitat actual a causa de la COVID-19, i per la pròpia evolució del mercat, pensem que la incorporació en la plataforma resulta molt interessant i per això convidem als negocis alzirenys que encara no ho han fet, a formar part d’este projecte. La idea és promocionar i donar suport als comerços de la nostra ciutat”.

A més el servei de distribució logística de la plataforma es farà amb dues motos elèctriques que repartiran a un radi de huit quilòmetres al voltant d’Alzira i estarà disponible de dilluns a dijous, d’11 a 15 hores i de 18 a 20 hores i s’ampliarà fins a les 21 hores els divendres i els dissabtes. A més, el servei comptarà amb un magatzem cedit pel consistori per a la utilització dels negocis.

Cal recordar que tots els establiments d’Alzira poden incorporar-se a la plataforma en qualsevol moment o informar-se del funcionament a través del correu info@alziraescomercio.com.