Ajuntament i propietaris col·laboren per finalitzar la urbanització del Polígon de Sant Vicent a Ontinyent

Les obres incloses al Pla de Millora de Polígons Industrials contemplen l’execució d’una línia subterrània trifàsica que permetrà desmuntar la línia aèria existent

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, signava aquest dimecres una sèrie de convenis amb els propietaris de les parcel·les de l’àrea 45 (polígon industrial de Sant Vicent), que permetran completar la seua urbanització. En total han estat 34 convenis amb persones i entitats propietàries, que permetran que aquestes i l’Ajuntament cofinancen les obres del projecte, que ja està redactat, i que contempla l’execució de la línia subterrània trifàsica des del quadre de baixa tensió per a poder desmuntar la línia aèria existent.

Jorge Rodríguez explicava que amb aquesta acció conjunta públic-privada “podrem acabar les obres d’urbanització d’aquest polígon, que als últims anys i comptant amb l’ajuda de l’IVACE han inclòs també la delimitació i adequació d’una zona verda contemplada al Pla General d’Ordenació Urbana, la reurbanització i ampliació de voreres; la instal·lació de cameres de seguretat; l’asfaltat de vials o la instal·lació de la senyalització horitzontal i vertical, entre d’altres. Un nou pas en l’aposta del Govern d’Ontinyent per una reindustrialització sostenible que ens ajude a crear llocs de treball”, assenyalava.

Les obres, que seran contractades i executades als propers mesos, contemplen una inversió municipal de 9.785,42 euros i una aportació dels beneficiaris de les ajudes de 22.973,86 euros.