Els xiquets i les xiquetes de Gandia triaran la nova zona de jocs del Parc Ausiàs March

Les propostes es podran dipositar en una urna que estarà instal·lada al hall de la biblioteca central, a les urnes que hi ha als col·legis  o en format digital per mail a infancia@gandia.org.

 

L’ajuntament de Gandia, juntament amb El Consell de la Infància, convoca un concurs infantil d’idees per al nou disseny del joc que s’instal·larà al Parc Ausiàs March.

El projecte es realitzarà partint de les idees estudiades pel Consell de la Infància i de les propostes guanyadores del concurs s’inspirarà el futur concurs del projecte dirigit a professionals per a crear el joc del parc que pren com a referència el Gulliver de València.

Les propostes es podran dipositar en una urna que estarà instal·lada al hall de la biblioteca central, o a les urnes del Consell de la Infància que hi ha als col·legis de Gandia en forma de dibuix o en format digital per mail a infancia@gandia.org.

Els dibuixos hauran de contindre el títol del treball i una explicació del mateix, així com les dades personals i de contacte de l’alumne participant.

 

La Biblioteca Central de Gandia roman oberta de dilluns a divendres en horari de 9 del matí i fins les 9 de la nit. El concurs finalitzarà el dimarts 16 de maig a les 20:00h. quan es retiraran les urnes i es tancarà la participació.

 

Podran presentar la seua proposta tots els xiquets i xiquetes que estudien cursos des de 3r i fins a 6é de primària en Gandia.

 

El jurat infantil estarà format pels integrants del Consell de la Infància. No obstant això, si algun treball realitzat per un membre del Consell de la Infància resultara finalista, aquest no podria participar com a jurat.

Es valoraran aquelles propostes amb temàtica que incorpore elements patrimonials, literaris, culturals, festius o de l’entorn natural de Gandia.

El concurs es dividirà en tres categories, la categoria absoluta que recollirà la proposta més votada, categoria del tercer cicle de primària i categoria del segon cicle de primària.

 

Els tres treballs guanyadors del concurs rebran els següents premis: una tablet per al primer classificat/da absolut; i un lot de 5 llibres, una motxilla i un lot de material escolar per al primer classificat/da tant de la categoria de tercer cicle de primària com per a la categoria del segon cicle de primària.

 

Una setmana després de la resolució del concurs dirigit a xiquets i xiquetes es licitarà el concurs d’idees per als professionals del sector, com arquitectes, enginyers, dissenyadors industrials, etc… als qui se’ls demanarà que s’inspiren en les propostes guanyadores.

Les bases es poden consultar en el document adjunt i en la pàgina web de l’Ajuntament i es faran arribar a totes les escoles de primària de Gandia.