El circuit de Carreres Populars Safor-Valldigna no puja els preus

La present edició continua apostant pel format low cost mantenint preus i el tracte al corredor.

 

El Circuit de Carreras Populares Safor-Valldigna va ser presentat el dimarts en les instal·lacions de la Mancomunitat de Municipis de La Safor. A l’acte van acudir alcaldes i regidors de cada municipi que compon aquest circuit així com la presidenta la Mancomunitat Assumpta Domínguez Medina, el president de l’associació del circuit Vicent Esteve i els representants dels equips guanyadors, representats per Mikel Pellicer del C.A Gandia Alpesa que van ser els campions en equips masculins, i per part del C.A Camallaes, guanyador per equips femenins, van ser representats per Saida Perea.

El president del Circuit confirma que enguany es continua apostant per aquest format low cost mantenint preus i el tracte al corredor. La competició s’emplaça entre els mesos de juliol a febrer on recorreran tota la comarca. Els participants assidus a aquest circuit estan molt il·lusionats a iniciar les carreres i poder tornar a córrer amb normalitat després de dos anys si poder realitzar el circuit.

Aquesta cinquena edició manté els bons números aconseguits en edicions anteriors, Respecte a la participació de la dona continua creixent superant el 30% . Les inscripcions segueixen obertes fins al pròxim 28 de juny.