Razyn Abdelali i Rosa Lara s’imposen en la X Volta a peu a Ador

800 persones van participar en la segona prova puntuable del VI Circuit Caixa Popular Safor Valldigna

La X Volta a peu a Ador, que correspon a la segona prova puntuable del VI Circuit Caixa Popular Safor Valldigna es disputava aquest divendres amb una bona participació de prop de 800 persones.

La carrera va estar dominada per Razyn Abdelali del CD Restaurant el Quixot que amb un temps de 27’12’’ era el primer a travessar la meta seguit d’Adrià Ivars del CA Gandia Alpesa amb 27’35’’ i de Carlos Cabrera, també del CA Gandia Alpesa, amb una crono de 27’57’’.

En categoria femenina la vencedora va ser Rosa Lara del CA Gandia Alpesa que va ser la més ràpida amb un temps de 32’55’’. Després d’ella l’atleta del CA Cametes, Esther Fornes, amb un temps de 34’13’’ i en tercera posició Marta Carbó del CE La Vespa de Novetlé que va parar el crono en 34’56’’.

La prova arrancava a les 20.30 sobre una distància de 8170 metres en el qual Els dos primers quilòmetres van transcórrer per dins del nucli urbà d’Ador, en constants desnivells de pujades i baixades, que la van fer una cursa exigent. Fins al quilòmetre 5 on afrontem el turmalet del circuit, la pujada al ‘Collao’, una pujada molt exigent d’aproximadament un quilòmetre de distància, es finalitzava la carrera amb una baixada agraïda.
La pròxima prova del Circuit serà la XXXII Volta a peu a Simat, al costat de la de Miramar, la carera més longeva del Circuit, que tindrà lloc el dimarts 25 de juliol sobre una distància de 7.000 metres totalment plans i amb un recorregut molt bonic transcorrent per un dels punts més emblemàtics d’aquesta població. Les inscripcions tant per al circuit com per a la prova de Simat estan obertes en la web http://www.crono4sports.es.