800 persones participen en Bellreguard en la cursa més ràpida del Circuit Safor-Valldigna

El CA Gandia Alpesa i Esther Fornés dominen la VIII Cursa Popular a Bellreguard

La VIII Cursa Popular a Bellreguard s’ha disputat aquest dissabte sent la vuitena prova puntuable del Circuit Caixa Popular Safor Valldigna. Amb un temps perfecte per a gaudir d’aquesta carrera van ser més de 800 les persones que es van animar a participar en una de les proves més ràpides de tot el Circuit.

En l’esportiu, en categoria masculina va haver-hi un triple empat dels integrants del Club **Atletisme Gandia **Alpesa que van entrar junts a meta agafats de la mà. Van ser Marcos Reina, Kiket Roselló i Carlos Cabrera els que van compartir triomf amb un temps de 23’50’’.

En categoria femenina la primera a travessar la meta va ser Esther Fornés del CA Cametes amb un temps de 28’28’’ seguida de Teresa Ribes del CE Raboses Rafelcofer amb 18’57’’ i en tercera posició Cristina Moya del CA Publidom amb un crono de 29’10’’.

A les 19.00 hores arrancava la prova sobre una distància de 7.400 metres amb un recorregut que va transcórrer en un circuit semi-urbà vagarejant per la població de Bellreguard, convertint així en una de les més ràpides, per les característiques del seu recorregut que la fan ser una de les favorites, per a millorar temps.
Cal destacar que abans de l’inici de la carrera es va guardar un minut de silenci en memòria de Javier Arroyo, membre del L’Espenta d’Oliva qui era un fidel corredor d’aquest Circuit i moltes més proves, a més de promoure sempre la inclusió en el món de l’esport.

La pròxima prova del Circuit serà la XIV Volta a Peu Villalonga que tindrà lloc el dissabte 23 de setembre sobre una distància de 9.800 metres. Les inscripcions estan obertes en la web de crono4sports.com