Albaida rebrà tres ajudes de l’IVACE per a la millora dels seus polígons industrials

0
230

La inversió total prevista als polígons de la Pedrera, del Pla del Comte i del Laberinto es situa vora els 400.000€

L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial de la Conselleria d’Economia Sostenible (IVACE) ha concedit a Albaida una subvenció d’un total de 238.000€ per a la millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en polígons industrials. L’Ajuntament d’Albaida aportarà la resta de la quantia fins als 400.000€ del total de la inversió.

L’actual subvenció per a polígons industrials de la localitat es dedicarà principalment a l’adequació del Pla del Comte, El Laberinto i La Pedrera. Amb aquesta inversió, s’establirà, sobretot, la vigilància a través de CCTV a la Policia Local als tres polígons i s’executaran millores viàries i de senyalització.

A més de millorar el enllumenament públic del Pla del Comte, a aquesta zona industrial es proposa la millora i implementació de zones verdes. Per una altra part, al polígon del Laberinto també es reformarà el enllumenament públic, es fixarà una senyalització que permeta la identificació de carrers i es millorarà del subministrament d’aigua.

El propòsit d’aquestes actuacions és consolidar les àrees industrials de la ciutat i avançar en la consecució del reconeixement com a àrees industrials avançades prevista en la Llei d’àrees industrials de la Comunitat Valenciana.

L’anterior subvenció, concedida l’any 2017 i que estava inclosa dintre del Pla de Reindustrialització, va permetre la preinstal·lació de la fibra òptica a l’àrea industrial de la Pedrera. A més, es van fer diferents treballs d’integració paisatgística, senyalització i il·luminació. Al polígon del Romeral es va dur a terme una reforma integral del polígon amb l’asfaltat dels vials i l’adequació de les voreres, així com la millora en senyalització.

El propòsit d’aquestes adequacions, és definitivament la dinamització de l’economia de l’àrea industrial d’Albaida per a impulsar nous projectes que generen nous llocs de treball a la localitat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here