Home Actualitat Zapatero recolzarà a Diana Morant en la seua presentació como a candidata a l’alcadia

Zapatero recolzarà a Diana Morant en la seua presentació como a candidata a l’alcadia

Zapatero recolzarà a Diana Morant en la seua presentació como a candidata a l’alcadia

El presidente de la Generalitat, Ximo Puig, estarà a l’acte que serà el pròxim 17 de febrer al Teatre Serrano

L’alcaldessa de Gandia i candidata a la reelecció pel PSPV-PSOE, Diana Morant; acompanyada pel director de campanya dels socialistes, el regidor José Manuel Prieto, han mantingut un desdejuni amb periodistes per a donar a conéixer les línies mestres de la campanya amb la qual els socialistes pretenen revalidar l’alcaldia de la capital de la Safor sota el lema “Tu guanyes”.

Durant el desdejuni s’ha anunciat que diumenge que ve 17 de febrer en el Teatre Serrano, tindrà lloc l’acte de presentació de Diana Morant com a candidata a l’alcaldia, el qual serà obert a la ciutadania i comptarà amb la presència del president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i l’expresident del Govern d’Espanya, José Luis Rodríguez Zapatero.

Prieto ha incidit que aquest acte pretén ser “una trobada on ens acompanye la societat civil que fa de Gandia un lloc millor cada dia perquè creiem que hem de pensar la ciutat com un projecte de futur entre tots. Per a això comptarem amb la presència de referents en valors del PSOE i de la gent que els representa”.

Respecte a les pròximes eleccions, Diana Morant ha assegurat: “Tornem a presentar-nos a la reelecció amb la voluntat de tornar a ser la garantia i la certesa de la ciutadania. Portem quasi quatre anys governant la ciutat però ens asseurem amb la societat per a aglutinar les esperances de la gent i presentar un projecte de govern que solucione els problemes de la ciutadania”.

La candidata ha destacat “la veritat, l’honradesa i l’honestedat” com a pilars bàsics que sustentaran la campanya. “Vam haver de conformar un govern de coalició amb el suport de Ciutadans i l’aconseguim. Hem sigut exemple i model que el partit socialista és capaç de liderar governs que signifiquen la solució enfront d’etapes de ruïna total, sectarisme i obscurantisme”.

“La gent ha d’imaginar-se el que serem capaces de fer quan siguem hereus de nosaltres mateixos. Estem en condicions d’iniciar la millor etapa per a la ciutat perquè els fonaments ja han sigut posats durant aquesta legislatura”, va declarar Diana Morant.

“Si el Partit Socialista gana les eleccions, cada persona de Gandia, guanyarà. Tornem a ser la formació que té la vocació i la capacitat de solucionar els problemes de la ciutadania”, va finalitzar Morant.

“En aquestes eleccions ens juguem dues coses: avançar o retrocedir”, ha declarat Prieto. “El sentit majoritari de la ciutadania és que no podem tornar a retrocedir perquè hem demostrat que si cadascun dels ciutadans gana, Gandia guanya”. “Tinguem als candidats de la dreta que tinguem, no poden tornar a governar els que van arruïnar Gandia. No es pot confiar en ells”.

“La nostra campanya serà en positiu i mobilitzadora. Cadascun dels gandians guanyarà si l’opció majoritària de l’esquerra gana el mes de maig”.